Betonielementtejä sekä valmisbetonia

Tuotamme betonielementtejä rakennusteollisuuden käyttöön koko Suomeen ja betonipumppausta ja -kuljetusta Mikkelin lähialueelle. Alta löydät lisää tietoa tuotteistamme eri rakennuttajien käyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
 

Valmisbetoni

Toimitamme valmisbetonia Mikkelin talousalueelle. Palvelemme työmaita noin 50 kilometrin säteellä Mikkelistä. Tutustu palveluihimme:

 
 

Asuinrakentaminen

Erityisalaamme ovat asuinrakentamisen elementtitoimitukset. Olemme historiamme aikana toimittaneet rakennuselementtejä noin 10 % kaikista suomalaisista kerrostaloista, joten kokemusta erilaisista ratkaisuista on kertynyt varsin mallikkaasti. Meidät tunnetaan parhaiten jämptistä toiminnastamme ja toimitusvarmuudestamme. Toimitamme asuinrakennuksiin:

 

Toimitilarakentaminen

Suurten toimitilarakennusten elementit vaativat suurempia tiloja ja kunnon kapasiteettia. Kolme tehdastamme palvelevat toimitilarakentamisen tarpeita. Valmistamme mm. alla olevia toimitilojen betonielementtejä. Kysy myös erikoistoimituksia!

 

Julkisrakentaminen

Meillä on myös kokemusta julkisten rakennusten, kuten koulujen ja sairaaloiden, elementtitoimituksista. Julkisorganisaatioiden käyttöön valmistamme mm. alla olevia betonielementtejä. Kysy myös erikoistoimituksia!

 

Infrarakentaminen ja erikoistyöt

Mikkelin Betonilla on hyvä kapasiteetti tehdä myös erikoisempia betonitöitä esimerkiksi infrarakentamisen käyttöön. Kolmen tehtaamme ansiosta voimme valmistaa erikoistoimituksia muun tuotannon kärsimättä, mikä mahdollistaa nopeat toimitusajat myös erikoistuotteille.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!